Політика конфіденційності

  • ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
  • 1. Фізична особа (далі Виконавець) публікує дану Політику конфіденційності (далі Політика) і зобов'язується захищати і поважати приватність користувачів.
  • 2. Справжня Політика передбачає, яку інформацію Виконавець збирає про Користувачів у зв'язку з наданням послуг через свій Сайт, мету збору, порядок використання і розкриття третім особам такої інформації.
  • 3. Реєструючись на Сайті, Користувач приймає цю Політику і дає згоду на обробку Виконавцем, в т.ч. збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розголошення, реалізацію, передачу) своїх персональних даних відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».
  • 4. У разі, якщо Користувач не згоден на обробку його персональних даних Виконавцем, він зобов'язаний припинити свою реєстрацію на Сайті в односторонньому порядку. Продовження використання Сайту зареєстрованим Користувачем після публікації цієї редакції Політики на відповідній сторінці Сайту означає згоду такого Користувача на обробку його персональних даних Виконавцем.
  • 5. Справжня Політика є додатком до Угоди і його невід'ємною частиною.
  • 6. Якщо Користувач відвідує загальнодоступні розділи Сайту, Виконавець не збирає про нього ніякої особистої інформації.
  • ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ
  • 1. Під час реєстрації на Сайті, Виконавець просить користувачів навести таку інформацію в обсязі, необхідному для надання послуг, описаних в Угоді.
  • 2. Виконавець має право збирати наступну інформацію про Користувачів:
  • 2.1. прізвище ім'я по батькові;
  • 2.2. місце фактичного проживання;
  • 2.3. адреса електронної пошти;
  • 2.4. номер телефону;
  • 2.5. історія використання Користувачем Сайту (в тому числі історія повідомлень).
  • 3. Крім того, Користувач має право користуватися сервісами Сайту, використовуючи обліковий запис на Facebook або інших соціальних мережах. Коли Користувач входить в систему за допомогою цих соціальних мереж, Виконавець одержує доступ до всієї видимої інформації, що міститься в акаунті соціальної мережі відповідно до налаштування конфіденційності.
  • 4. Проте, Виконавець може збирати і використовувати з аккаунта на Facebook або інших соціальних мереж тільки таку інформацію, як: зображення Користувача, день його народження, адреса електронної пошти, інформацію про друзів Користувача, що використовують Сайт, а також URL сторінки Користувача в соціальних мережах .
  • 5. Коли Користувач відвідує Сайт, Виконавець збирає деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IP-адреса комп'ютера, що використовуються, браузер і версія операційної системи, час і дата доступу Користувача до Сайту. Це полегшує роботу і використання Користувачем Сайту.
  • 6. Виконавець не збирає, не використовує і не зберігає інформацію про номери банківських карт VISA / Master Card Користувача, за допомогою яких Користувач здійснює оплату послуг Виконавця. Ці дані обробляються платіжним сервісом WayForPay
  • 7. Виконавець також на свій розсуд може збирати правопідтверджуючу інформацію, в тому числі документи, для перевірки особи користувачів за для попередження, виявлення та запобігання шахрайству та незаконної діяльності.
  • ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ
  • 1. Зазначена вище інформація збирається і обробляється Виконавцем для наступних цілей:
  • 1.1. надання послуг згідно з умовами Угоди;
  • 1.2. виявлення та запобігання шахрайству та інших незаконних дій користувачів з використанням Сайту;
  • 1.3. полегшення використання Сайту і поліпшення послуг;
  • 1.4. інформування про послуги, новини і рекламні пропозиції по SMS і електронній пошті.
  • 2. Виконавець може час від часу надсилати Користувачам рекламні електронні листи на адресу електронної пошти про пропоновані послуги або оголошення, які стосуються Сайту і послуг Виконавця. Користувач може відмовитися від такої розсилки, натиснувши на відповідне посилання в електронному листі та змінивши налаштування свого профілю.
  • 3. Виконавець зберігає персональні дані Користувачів стільки, скільки потрібно для розумно необхідних комерційних цілей або виконання своїх юридичних зобов'язань.
  • 4. Справжнім Можна налаштувати доступ до його персональних даних з боку інших користувачів тільки з метою здійснення угоди або на виконання вимог відповідного законодавства.
  • ПЕРЕДАЧА І РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ
  • 1. Виконавець зобов'язується не розкривати і не передавати третім особам зібрані в рамках надання послуг персональні дані та іншу інформацію, крім випадків, описаних у цій Політиці.
  • 2. Виконавець має право розкривати і передавати третім особам персональні дані, якщо:
  • 2.1. такі дії є обов'язковими згідно з чинним законодавством України;
  • 2.2. є достатні підстави вважати, що розкриття такої інформації необхідно для дотримання чинного законодавства України, вимог юридичного процесу або законного запиту державних органів.
  • ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
  • 1. Користувач визнає, що в разі його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх даних і даних по авторизації (пароль, логін), треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису та даних користувача. Виконавець не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
  • 2. Виконавець не несе відповідальності за будь-які дії користувачів і третіх осіб з персональними даними користувачів незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом.
  • ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ
  • 1. При реєстрації Користувач підтверджує, що буде надавати правдиву і точну інформацію. Якщо Користувач надає інформацію, яка є помилковою або неточною, або Виконавець має розумні підстави підозрювати, що така інформація є помилковою або неточною, Виконавець має право призупинити надання послуг Користувачеві або припинити доступ до cайту
  • ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
  • 1. Справжня Політика може бути змінена або оновлена ​​Виконавцем в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення Користувачів.
  • 2. Будь-які зміни або доповнення до цієї Політики дійсні виключно після розміщення нової редакції Політики на Сайті за адресою: https://prosto-robota.com.ua/konfidence. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.
  • 3. Виконавець закликає користувачів час від часу переглядати умови цієї Політики.
  • 4. Виконавець не несе відповідальності за шкоду або збитки, понесені Користувачем або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї політики.
  • 5. У разі, якщо Виконавцем були внесені будь-які зміни до Угоди, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання Сайту і Сервісів prosto-robota.com.ua. Факт використання Сайту є підтвердженням згоди Користувача з відповідною редакцією Угоди.
  • 6. Продовження використання Сайтом зареєстрованим Користувачем, після публікації цієї редакції Угоди на відповідній сторінці Сайту, означає згоду такого Користувача з усіма пунктами Угоди в поточній редакції.
Контакти Політика конфіденційності Договір-оферта